Hoogezand 1

Aanvang: 27-08 om 14.00
Balsponsor: Oefenwedstrijd

Aanmelden als lid:

Als je lid wilt worden van v.v. Nieuw Buinen dan kun je je aanmelden op de volgende manier:

• Klik hier om je online aan te melden op de website.
  • Je vult het formulier volledig in en stuurt het op of levert het in bij de kantine. Alle bijzonderheden staan duidelijk op het aanmeldingsformulier.
  • Voor de kinderen tot 10 jaar geldt dat ze 1 maand op proef kunnen. Besluiten ze binnen 1 maand dat ze (nog) niet bij voetbal willen dan hoeft u geen contributie te betalen. Eventueel betaalde contributie krijgt u dan terug.
  • Voor de contributiebedragen en regels klik je op contributie.
  • Ben je 16 jaar of ouder dan is het opgeven van een nummer van je legitimatiebewijs verplicht

Overschrijven naar v.v Nieuw Buinen
:

Als je je aanmeldt bij v.v. Nieuw Buinen controleert de KNVB vervolgens of je het afgelopen jaar lid bent geweest van een andere vereniging en toen bindende wedstrijden hebt gespeeld. Is dat niet het geval, dan ben je speelgerechtigd.
Is dat wel het geval, of je bent op dat moment (of de afgelopen 3 jaar) lid van een andere vereniging (geweest), dan moet je “overschrijving” aanvragen. Wil je dit in de loop van het seizoen doen, dan controleert de KNVB of je in de afgelopen 3 jaar bindende wedstrijden hebt gespeeld voor een andere vereniging. Als dat het geval is, dan kan de overschrijving alleen met ingang van het nieuwe seizoen worden verleend en ben je per 1 augustus speelgerechtigd voor v.v. Nieuw Buinen. Alleen als er bijzondere omstandigheden zijn (b.v. verhuizing over meer dan 30 km), dan kan de KNVB wel instemmen met tussentijdse overschrijving. Hierbij wordt nog een verschil gemaakt tussen degenen die in 'prestatieklassen'voetballen en degenen die in 'recreatieklassen' voetballen. Informatie hierover is te verkrijgen bij de ledenadministratie.
Wil je je voor het nieuwe seizoen laten overschrijven naar v.v. Nieuw Buinen dan moet de aanvraag uiterlijk 31 mei bij de KNVB binnen zijn. v.v. Nieuw Buinen zorgt daar voor. Je moet dan wel tijdig de daarvoor noodzakelijke dingen regelen.

Je moet dan naast het aanmeldingsformulier, een overschrijvingsformulier en de KNVB-ledenmutatiekaart (LMK) inleveren bij de ledenadministratie van vv Nieuw-Buinen. Het overschrijvingsformulier (verkrijgbaar bij v.v. Nieuw Buinen of de vorige vereniging) moet je laten ondertekenen door of namens het bestuur van de vorige vereniging. De LMK kun je ophalen bij (de secretaris of ledenadministratie van) de vorige vereniging. Zij zijn verplicht dit af te geven, tenzij je niet aan de (contributie)verplichtingen hebt voldaan.

Overschrijven naar een andere vereniging:

Als je je wilt laten overschrijven van v.v. Nieuw Buinen naar een andere vereniging, gelden dezelfde regels, maar dan omgekeerd. De penningmeester of ledenadministratie van v.v. Nieuw Buinen ondertekent het overschrijvingsformulier (mits je aan de contributieverplichtingen hebt voldaan) en de ledenadministratie geeft de LMK mee.

Wijzigen van adres- of bankgegevens

Bij het wijzigen van je adres- of bankgegevens moet je dat kenbaar maken aan de ledenadministratie.
Geef duidelijk je oude en nieuwe gegevens aan en de datum waarop ze ingaan.
Het wijzigen van je gegevens dient schriftelijk te gebeuren.
Dit briefje stuurt je op naar de ledenadministratie of levert het in bij de kantine ter attentie van de ledenadministratie.
Kenbaar maken per e-mail kan ook. Stuur je e-mail naar de ledenadm@vvnieuwbuinen.nl

Opzeggen van het lidmaatschap:

Het opzeggen van je lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren. De brief stuur je op naar de ledenadministratie of levert het in bij de kantine op het sportcomplex Buunerdrome ter attentie van de ledenadministratie.
Opzeggen per e-mail kan ook. Stuur je e-mail naar ledenadm@vvnieuwbuinen.nl

N.B.  Zonder een schriftelijke afmelding wordt je niet uitgeschreven!!!

Houdt bij het opzeggen rekening met het einde van het voetbalseizoen. Dat loopt altijd van 1 juli tot en met 30 juni. Opzeggingen dienen dus voor 30 juni binnen te zijn. Hierna ben je weer voor een jaar contributieplichtig.

Bijdrage in contributie door gemeente Borger-Odoorn:

De gemeente Borger-Odoorn vindt het van belang dat Gemeente actief aan het sociale leven deelnemen. Voor mensen met de laagste inkomens stelt de gemeente Borger-Odoorn geld beschikbaar om die actieve deelname te stimuleren en beter mogelijk te maken. Hieronder valt ook het lidmaatschap van v.v. Nieuw Buinen. Klik hier voor meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de ledenadministratie.

Ledenadministratie v.v. Nieuw Buinen
Eppo van der Laan